Sähköposti[sähköposti suojattu]

Soita nyt0086 15064665250

Etusivu> Tuotteet > Kryolipolyysirasvan pakastin

0010
0011
Tyhjiölaserjärjestelmä painonpudotus kryolipolyysi rasvan jäädytys kriolipolisi coolsculptio laihdutuskone
Tyhjiölaserjärjestelmä painonpudotus kryolipolyysi rasvan jäädytys kriolipolisi coolsculptio laihdutuskone

Tyhjiölaserjärjestelmä painonpudotus kryolipolyysi rasvan jäädytys kriolipolisi coolsculptio laihdutuskone


tiedustelu
Kuvaus

Rasvan jäädytys toimii käyttämällä laitetta, joka jäähdyttää ja hajottaa rasvasoluja kohdealueella. Keho reagoi kiteytyneisiin rasvasoluihin tulehduksellisella vasteella, jolloin se hävittää ne luonnollisesti vahingoittamatta ympäröivää kudosta. Potilaiden rasvapitoisuus vähenee asteittain kuudesta kahdeksaan viikkoa hoidon jälkeen. Tuloksena on 20-27% rasvakerroksen väheneminen hoitoalueella ja merkittävä kehon muodon paraneminen. rasvan pakastustoimenpiteet voidaan toistaa kahden tai neljän kuukauden kuluttua, jolloin rasvakerros pienenee vielä 20 %.

Neljä eri kokoista työkahvaa
1. Neljä eri kokoista työkahvaa, koko 100, 150, 200, 300. Kokoa 300 lukuun ottamatta kaksi päätä voi toimia samanaikaisesti. Koko 300 on erityisille ihmisille, paino yli 150 kg.
2. Kryokahva PUNAISELLA ja Vihreällä valolla, mukavampi käsittelyssä.
3. Pakkasnestetyynyillä voi suojata ihoa jäätymiseltä
4. Mukautettu palvelu, kuten OEM, ODM, on saatavilla
5. Kosketusnäyttö, helppokäyttöinen

Malli 

KM-V-800

panos

220v/50Hz 110v/60Hz

teho

800VA

Lämpö

37 ° C ~ 45 ° C

Cryo

5°C - -10°C

tyhjiö

10-80 kPa

Näyttö

10.2 tuuman värikäs kosketusnäyttö

Valo 

Punainen (630 nm) Vihreä (570 nm) 50 mW × 4

Jäähdytysneste

Puhdistettu vesi tai erityinen saostusaine

Sulake

T3.15AL250v

Ympäristön lämpötila

5°C - 40°C

Suhteellinen kosteus

≤ 80%

Bruttopaino

90KG

Pakkauskoko

63 * 54 * 124cm

edut:
1. Uusi jäähdytystekniikka, ei vain saavuta 360 ° jäähdytysvaikutusta, vaan myös säilyttää saman lämpötilan kahvan jokaisessa asennossa.
2. Lämpötilan säätö, käsittelylämpötilaa voidaan ohjata, reaaliaikainen lämpötilan näyttötoiminto. Hälyttää automaattisesti, kun lämpötilaero on suurempi kuin 0.5 ℃.
3. Elintarvikelaatuinen silikoni, kahvaa ympäröi elintarvikelaatuinen silikoni, joka on mukautuvampi iholle, parantaa huomattavasti käyttötuntoa.
4. Kestää pitkään, silikonimme on joustava ja kestävä, eikä se kovettu pitkäaikaisessa käytössä. Kryolipolyysin laihdutuskone

Yhteenveto ja teoria:
Kryolipolyysi:
360° kaikki ulottuvat ympäröivät jäähdytysapplikaattorit
Hoitoalue on moniulotteinen kryolipolisoitu lähestymistapa 100 % jäädytetty koko alueella
FREEZE CONTOUR PLUS -hoito vastaa noin kolmea hoitoa tyypillisillä rasvanpakastuslaitteilla
Jokaiseen hoitoon kuluu vain 35-45 minuuttia 60 minuutin sijaan. Säästä noin puolet hoitoajasta, jotta voit hoitaa useampia asiakkaita
Kavitaatio: suoraan rasvakerrokseen, värähtelee nopeasti syvään juurtunutta selluliittia, tuottaa lukemattomia tyhjiökavitaatioita, iskee voimakkaasti rasvasoluihin, anna niiden tuottaa sisäistä halkeilua ja liukenee vapaaksi rasvahapoksi.
Moninapainen RF: käyttää patentoitua tekniikkaa erittäin tehokkaan ja tiiviisti kudotun energiamatriisin luomiseen. Tämä tiheä energiamatriisi läpäisee useita dermiksen kerroksia lämmittäen sitä sisältä ulospäin. Täydellinen ihon tunkeutuminen varmistaa eksponentiaalisesti paremman kliinisen tehon ja tuottaa selkeästi näkyvät tulokset
Lipo-laser: hyödyntää viimeisintä matalan tason/kylmä laserteknologiaa vähentämään ympärysmittaa ja rasvapisteitä lähes kaikilla kehon alueilla ilman leikkausta, seisokkeja tai punoitusta. Tyypillinen 40 minuutin vyötärölinjahoito voi pienentää yksilöä ½ - ¾ tuumalla, kun taas kahdeksan hoitokertaa sisältävä täysi protokolla johtaa yleensä useiden tuuman menettämiseen.

图片 1

图片 2

图片 3

图片 4

图片 5

图片 6

图片 7

图片 8

FAQ
1. Onko sinulla mitään takuuta?
Kyllä meillä on. Isäntäkoneelle myönnetään 12 kuukauden takuu. 3 kuukauden ilmainen vaihtotakuu kahveille, hoitopäille ja osille.

2. Entä jos kone hajoaa ulkomailla?
Tarvitsemme vain operaattorin kertovan meille, mikä ilmiö on ongelma. Jos se on pieni ongelma, voimme opettaa ja korjata koneen välittömästi. Jos tarvitsemme osia, lähetämme osat välittömästi ja opetamme osien vaihtamisen, mikä on erittäin helppoa.

3. En ole koskaan käyttänyt tällaista konetta. Kuinka voin oppia sen?
Koneen kanssa lähetämme ohjekirjan, joka opetetaan käyttämään konetta. Ja voimme myös harjoittaa verkkokoulutusta skypellä tai puhelimitse.

4. Jos tulli palauttaa koneen, mitä teet?
Selvitämme miksi tullisi palauttaa koneemme ja löydämme ratkaisut ja lähetämme sinulle heti uuden koneen. Jos et saa laitetta ollenkaan, palautamme rahasi. Ja kone tulee takaisin meille.

5. Mitä kuriiria käytät usein?
Käytämme enimmäkseen DHL:ää, joka on paras kuriiri ja nopein. Mutta hyväksymme myös muut kuriirit, kuten UPS, TNT, Fedex, EMS, lentoteitse tai meritse.

6. Voitko laittaa LOGOni aloitusnäyttöön omasi sijasta?
Joo. Sinun tarvitsee vain lähettää meille korkealaatuinen kuva logostasi. Sitten laitamme logosi koneen aloitusnäyttöön.

7. Mitä maksuehdot ovat?
Hyväksymme kaikki suositut maksuehdot, kuten pankkisiirto, Western Unionin siirto, rahagrammi, sulkutili, luotto ja käteinen.

8. Mikä on toimitusaika?
Tarvitsemme vain 2 ~ 5 päivää erilaisten koneiden ja tilausten eri määrän mukaan.
Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä.

9. Miksi sinun pitäisi valita meidät?
Tehokas tehdas, joka tarjoaa kilpailukykyisen hinnan ja parhaan teknologian tuen 12 vuoden kokemus kauneuskoneen tuotannosta, vahva T&K 1 vuoden takuu ja 8/24 online-myynninjälkeinen palvelu CE-sertifiointi, avain koneen lailliseen käyttöön ja myyntiin Monipuolinen räätälöity palvelu, vahva OEM- ja ODM-ominaisuus saatavilla.

Ckosketa meitä