Sähköposti[sähköposti suojattu]

Soita nyt0086 15064665250

Etusivu> Tuotteet > Fraktionaalinen Co2-laserkone

001
002
003
004
2023 Uusi 10600 2 nm RF Co2 Fraccionado Laser Brightening Skin / Fraktionaalinen CoXNUMX Laser Emättimen Kiristävä Ihoa Uudelleenpinnoituskone
2023 Uusi 10600 2 nm RF Co2 Fraccionado Laser Brightening Skin / Fraktionaalinen CoXNUMX Laser Emättimen Kiristävä Ihoa Uudelleenpinnoituskone
2023 Uusi 10600 2 nm RF Co2 Fraccionado Laser Brightening Skin / Fraktionaalinen CoXNUMX Laser Emättimen Kiristävä Ihoa Uudelleenpinnoituskone
2023 Uusi 10600 2 nm RF Co2 Fraccionado Laser Brightening Skin / Fraktionaalinen CoXNUMX Laser Emättimen Kiristävä Ihoa Uudelleenpinnoituskone

2023 Uusi 10600 2 nm RF Co2 Fraccionado Laser Brightening Skin / Fraktionaalinen CoXNUMX Laser Emättimen Kiristävä Ihoa Uudelleenpinnoituskone


tiedustelu
Kuvaus


Fraktionaalinen co2-laserin työskentelyteoria

CO2-fraktiomatriisipikselilaser käyttää pyyhkäisevää pistematriisia. Laser säteilee tavalla, joka muodostaa palovamman alueen orvasketeen, jolloin orvaskesi ja dermiksen vaihtelevat osat poistetaan sekä siihen liittyvä jäännöslämmitys, mikä johtaa uuden kollageenin muodostumiseen. maatio ja ihon kiinteyttäminen Laserenergia höyrystää välittömästi ryppyjä ja arpikudosta, stimuloi kollageenisynteesiä, alkaa korjata kudosta, uudistaa kollageenia ja muita ihoreaktioita. Viimeinkin saa aikaan kasvojen kuvanveiston, hienot juonteet häviävät, iho muuttuu säteileväksi Sileä ja herkkä.

Fraktionaalinen Co2 laser

Toiminto:

Murtolukutila:

Kasvojen nuorentaminen, kasvojen juonteiden poistaminen ja ihon kiristäminen, pisamioiden, nevus zygomaticuksen ja muiden täplien poistaminen, poistaa arvet, tasoittaa epätasaisia ​​reikiä, aknen jälki. Venytysmerkkien poisto.

Pulssitila:

Poista sarkooma/nevusja myyrä. Kuten pigmentoitunut luomi,seniili syylä jne.

Vulva-tila:vulva ja areola nuoremmat

Emättimen tila:Synnytyksen jälkeinen toipuminen, emättimen kiristyminen, virtsankarkailu

 

Hoitotila:

Pulssitila: Pulssitilassa laser lähettää laservaloa pulssien muodossa, ja kunkin lähtövalon pulssin leveys on pidempi ja työtaajuus korkeampi. Superpulssitilaa alhaisempi, se on laserin yleisimmin käytetty työtila.

Superpulssitila: Superpulssitila on laserin työtila, jossa on nopeampi taajuus ja kapeampi pulssin leveys, koska taajuus Nopeampi ja kapeampi pulssin leveys, laserin lähettämä laserpulssi superpulssitilassa on lyhyempi ja siinä on voimakkaampi energia, enemmän penetraatiotate, mutta kaikki laserit eivät voi saavuttaa superpulssitilan lähtötaajuutta. Kaikki laserit eivät voi reagoida korkeataajuisen ohjaussignaalin alla.

Yksittäinen tila: Vain yksi lasersäde lähettää jalkakytkimeen astumisen jälkeen; viipymäaikaa ohjataan yksittäisen pulssin leveydellä, laajuus: 1-50 ms

Jatkuva tila: Kun poljinkytkintä painetaan, laser säteilee jatkuvasti, ja kun poljinta nostetaan, lähetys päättyy

图片 11.1.2 Emättimen kiristyskapseli -- Teoria
Se koski emättimen kudoksen sisäkerrosten trearmaalista kuumenemista indusoi kollageenin ja elastiinin supistumista ja näiden proteiinien regeneraatiota pidemmällä aikavälillä. Nämä molekyylisignaalit aktivoivat koko kehon paikallisen immuunijärjestelmän haavan paranemisprosessin. Hoidon lopputuloksena on emättimen kudoksen täydellinen uudistuminen sekä kiinteän "nuoren kaltaisen" emättimen kudoksen palauttaminen, johon on upotettu narumainen, paksu ja pitkä kollageenikuitu

图片 2

图片 4

图片 5

图片 6

图片 7Sovellus:

1. Fraktiomalli: vähentää erilaisia ​​arpia (hypertrofisia arpia, masentuneita arpia, tuskia, leikkausarpia jne.) vähentää seborreettista keratoosia, ikääntymispigmentin pisamia, ryppyjä ja epätasaisia ​​reikiä, ihon nuorentumista.
2. Emättimen malli: Automaattisesti 360° kierto. Hoitaa automaattisesti emätinsairautta, helppokäyttöinen tarkalla asteikolla, tietokoneohjattu syvyyttä ja nopeutta.
3. Leikkausmalli: CO2-laser poistaa ihokerrokset höyrystymällä. Ikäpisteen, aurinkopisteen poisto leikkaamalla. Hoidon jälkeen iho on täysin sileä kuin koskaan.

Kiristä emätin-Nopea kiristys, kestävä supistuminen, kireys parantaa 60%;
Puhdista emätin-Deep anti-aging, nuori taso parantaa 80%;
Kostea vagina - parantaa eritystä, kosteustaso parantaa 80 %
Vaaleanpunainen vagina-Vulva nuorentaminen, vaalentaa pigmenttiä ja vaaleanpunainen häpyhuulet, herkkä aste parantaa 70%.

图片 8edut

 1. Monikäyttöinen: Koneessa on 3 järjestelmää: Fraktiokäsittely, VRL- ja Co2-kirurginen leikkaus, voi täyttää kaikki tarpeet, erittäin hyvä investointi.
  2. Turvallinen hoito: Täysin turvallinen ja satojen naisten testaama VRL-järjestelmä. Ihanteellinen aallonpituus imeytyy limakalvon mikroniin, jotta vältetään syvän kudoksen tai elimen lämpövauriot.
  3. Nopea hoito: Jokainen alle 30 minuutin ja 1-3 kertaa hoitokerta voi ratkaista iho- ja emätinongelmat täydellisesti
  4. Tehokas hoito: Tehokas kaikille naisille, joilla on kadonnut emätin ja tehokas gynekologisten tulehduksien ehkäisyyn, ja tehokas kaikille ihmisille, joilla on iho-ongelmia, kuten aknearpia, rasitusmerkkejä, suuria ihohuokosia
  5. Kivuton hoito: Potilaat voivat tuntea vain lämpöä/kuumaa emättimen sisällä, eivät voi tuntea kipua.
  6. Fraktiojärjestelmässä on 7 skannausmuotoa ja 3 skannausmenetelmää, lääkäri voi säätää skannausmuodon kokoa suuremmaksi tai pienemmäksi hoidon aikana käsiteltyjen alueiden mukaan ja minimoi hypopigmentaation riskin.
  7. Vettä ei tarvitse vaihtaa kuukausittain, helppo huoltaa.
  8. USA koherentti lasergeneraattori varmistaa korkean tason ja hyvän laadun.
  9. Korean lasergeneraattori varmistaa valohäviönopeuden alle 12%, muiden toimittajien valohäviö on yli 20%.
  10. Taiwan Meanwell virtalähde, varmistaa vakaan ja riittävän virtalähteen hoidon aikana, pitkän käyttöiän.
  11. Yhdessä konetilauksen kanssa tarjoamme ammatillista käyttökoulutusta ja räätälöityjä keskusten tai klinikoiden liiketoimintastrategioita auttaaksemme asiakkaita liiketoimintaa.

Fraktionaalinen co2-laserkone

Tekniset tiedot:

CO2-laserlähde

RF-laserputki (koherentti)

lähtöteho

50W

Aallonpituus

10.600nm

ohjain

10.4 värillinen kosketusnäyttö

Pulssitettu radiotaajuus

0.530W

Skannauskuvio

Neliö, suorakulmio, pyöreä, kolmio, soikea, 6-timantin muoto,
viiva tai mukautettu grafiikka

Skannauskuvion koko

0.1x0.1mm – 20x20mm

Skannaustila

Ilmainen skannaus; Sekvenssiskannaus; Suurin etäisyys skannaus

Pistekoko

0.01-0.07mm

Pulssin kesto

0.1–2.6 ms säädettävissä

Pisteetäisyys

Säädettävä 0.1-2.6 mm

Pulssienergia (teho)

1mj - 100mj säädettävissä LCD-näytöllä

Skannauksen välinen aika

0-6

Laserlaitteet

Suljettu laserlaite, jota stimuloi tasavirta

Kondensaattorin tarkennus

F = 50 mm

Säteen poikkeamakulma

0.3 mrad

Suuntaava palkki

635 nm infrapunasäde

Palkin kuljetuslaite

7 nivel optinen varsi

Jäähdytysjärjestelmä

Ilma

Ohjelman kieli

English

Koneen mitat

35 * 30 * 117cm

Pakkauksen koko

66*70*122cm & 13*34*40cm

NW

52kg

GW

72kg ja 4kg

Pakkaus

Alumiiniseoskotelo

Jännite

220 V / 110 V


Jos haluat lisätietoja, ota minuun yhteyttä whatsappilla: +8615064665250

Ckosketa meitä